I was kneeling … πŸŒ

I was kneeling down to tie my trainers when I glanced at Sarah’s now abandoned walking stick. It was folded and placed behind a bag on the floor. Sarah had carried it in her bag for the whole journey from Sydney to Valencia passing through various x-ray and scanning devices. The bizarre thing is that folded it looks very much like a gun as the photo will testify. I imagined under a scanner the outline would make it appear even more so and would certainly require some scrutiny and further questioning?! But no, not one single query or look in her bag. I just don’t get it. I can only guess the expert eye saw something innocent. Maybe I watch too many movies. Its just that my experience is that these guys on the baggage screener are usually a bit officious to say the least. I would imagine them pouncing on the “Stick Gun”. Funny World!

Victoria from Golden Leaves International followed up by phone and spoke to Sarah about the health insurance. She was very polite and formal. Mrs Williams this and Mrs Williams that etc. Later in the day I had to contact CBA in Australia and was reminded just how different things are there. I spoke to a guy and it was Dave this and Dave that.

Now that we have the CX5 I updated the car details for our ferry crossing from Cherbourg to Poole. I may have mentioned that I “borrowed” the details from a Range Rover I had my eye on at Euromart Cars. Good news is that the CX5 dimensions are smaller and to my surprise received a 65 Euro refund.

Did some DIY at “Casa Glanville” today. I had returned from my morning walk to find a huge plastic sheet laid out along the the east wall. It looked a bit like Fi was about to cut someone’s throat and wanted to minimise blood splatters on the path. Perhaps I should tread carefully! Fortunately Fi had set out with gusto to paint the wall over the gated archway. Ladders, paint and a roller appeared. The wall had obviously been prepared some days ago, but without trying to interfere asked if it needed a base coat. Apparently the white paint that Dave & Fi bought is okay to apply without a base as the walls are non-porous.

I’m no expert when it comes to DIY as those who know me well will confirm, but as I made an in-depth study of the surface of the wall, my Sherlock Holmes attributes detected some, in fact many, small holes and cracks. I sort of mentioned them to Fi and she then remembered that Dave had also purchased some filler when they got the paint. … Dave by the way was sick in bed while this was all going on … Long and short Fi painted another wall while I plugged the holes and and smoothed over the cracks.

I then turned my attention to the roof canopy of the Marquee next to the pool. A few days earlier a large feathered friend flew over and made several large deposits on the canvass. We were sitting in the Marquee at the time and it was a thumping sound. Soap and hot water wouldn’t budge the inevitable stains. Not even Sarah’s squeezed lemon and salt paste that I left for 48 hours. So the lesson is, if a bird shits on your tent, act fast!

The day finished with an ANZAC BBQ at Keith & Eileen’s. Some new faces, assorted stories and plenty of laughs.

Until next time 🌏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s